Solcelle anlegg

22. sep, 2021

Står på en takterasse og nyter utsikten til svømmebassenget i Urb. Residencial Naranjo 1, Alfas del Pi. I forgrunnen noen av solcelle panelene som er en del av den siste installasjonen vi har gjort. Anlegget har en kapasitet på 4,6 KW, og ble satt drift 20.09.2021. Etterhvert som strømprisen i Spania setter nye rekorder, gang etter gang, blir lønnsomheten i solcelle anlegg bare bedre og bedre. Vi ønsker Svein Folkeson til lykke med nytt anlegg, samtidig som Nilsen Multiservice S.L. takker for oppdraget.

13. sep, 2021
13. sep, 2021

Her er dusjen ferdig. Flisene er skjært til slik at det er fall mot sluken, og selvfølgelig er det lagt membran i gulvet. Vannrørene som skal varme opp gulvet er skjult under flisene. Røropplegget ble gjort av Nilsen Multiservice S.L. mens bygningsarbeid og flislegging ble gjort av Pedro Egea.

13. sep, 2021

Her er gulvet på badet støpt, og hullet er avløpet til dusjen. Rørene som ligger i gulvet skal gi samme varme inne i dusjkabinettet som ellers på badet.

31. mai, 2021

Sitter på et hustak i El Cautivador og nyter utsikten mot Benidorm. I forkant et solcelle anlegg som ble satt i drift i dag. Anlegget har en kapasitet på 4,6 KW. Og det er gratis energi.

Ønsker Jan Lepsøe til lykke med nytt anlegg, samtidig som Nilsen Multiservice S.L. takker for oppdraget.